/ Sykler

INN MED TETEN

Emilie Moberg var eneste norske som satt med i første gruppen under andre etappe i Energiewacht Tour.

Sist oppdatert 11. april 2014 kl 09.20
SÅNN PASSE: Moberg fikk det ikke helt til i spurten i går. Foto: NCF.
SÅNN PASSE: Moberg fikk det ikke helt til i spurten i går. Foto: NCF.

Emilie Moberg var eneste norske som satt med i første gruppen under andre etappe i Energiewacht Tour. Hun endte til slutt på 21. plass og ligger nå på 10. plass sammenlagt.

Som i går ble etappen kjørt i en rundløype der jentene skulle sykle tre runder. En del tekniske partier og noe sidevind gjorde rittet tøft, og kun 30 ryttere var igjen i feltet da spurten gikk. Etter en sterk 8. plass i går, var Moberg nok en gang i finalen under dagens etappe.

– Løypa var til dels veldig teknisk og ble flere ganger splittet før det samlet seg igjen. På slutten satt det igjen 30 ryttere i front, der vi hadde Emilie. Det er naturlig nok vanskelig å få til et toppresultat når du blir sittende alene i en såpass stor gruppe, men Emilie viser i hvert fall solid kjørestyrke, oppsummerer landslagsleder Linn Torp.

– Jeg måtte bruke en del krefter på å være med gruppen, så spurten ble ikke slik jeg hadde håpet, sa en mellomfornøyd Emilie Moberg etter målgang.

Velt og punktering

– Jeg veltet på andrerunden i dag, men slo meg heldigvis ikke noe særlig. Jeg måtte bruke en del krefter på å komme meg tilbake i feltet, forteller Solveig Edøy som til slutt syklet i mål til en 62. plass.

– I starten følte jeg meg bedre enn i går og satt fint plassert i første halvdel av feltet. Etter hvert splittet feltet seg i to, og jeg ble liggende i andre gruppe. Dessverre er jeg ikke sterk nok til å kjempe i teten i denne typen løp. På slutten ble det både en punktering og teknisk trøbbel, så det var bare å komme seg til mål, sa Miriam Bjørnsrud som rullet i mål til 93. plass i dag.

Publisert 11. april 2014 kl 09.20
Sist oppdatert 11. april 2014 kl 09.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen